Μας ελάτε σε επαφή με
Jack Young

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613763134250

WhatsApp : +8613763134250

Το Hooha και ο πελάτης της Αλγερίας έκαναν μια συνεργασία

December 11, 2020

Το 2018, ο πελάτης που έρχεται σε επαφή με μας και που ερωτάται μας για την αυτόματοι κουλουριάζοντας και τυλίγοντας μηχανή. Συγχρόνως, οι πελάτες προσυπέγραψαν επίσης το κανάλι Youtube μας, το οποίο εμβάθυνε περαιτέρω την κατανόησή τους επιτυχών περιπτώσεων και ποιότητας των προϊόντων μας.

Αυτόματοι η κουλουριάζοντας και τυλίγοντας μηχανή μας υιοθετεί τη προηγμένη τεχνολογία, η οποία βελτιστοποιεί πολύ τη λειτουργία του εξοπλισμού και ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες των πελατών. Λόγω της πλούσιας και ώριμης εμπειρίας εξαγωγής μας της αυτόματοι κουλουριάζοντας και τυλίγοντας μηχανής, γνωρίζουμε το πώς να παρέχουμε καλύτερα στους πελάτες μας τον κατάλληλο εξοπλισμό και την υπηρεσία.

Στην αρχή, ο πελάτης σύγκρινε πολλούς αυτόματοι προμηθευτές κουλουριάζοντας και τυλίγοντας μηχανών στην αγορά. Μετά από πολλές συγκρίσεις, ο πελάτης είπε ότι η ποιότητα των προϊόντων μας ήταν πολύ κατάλληλη για τις ανάγκες παραγωγής τους, η τιμή ήταν επίσης πολύ ανταγωνιστική, και έτειναν επίσης να επικοινωνήσουν με μας επειδή η απάντησή μας θα ήταν εγκαιρότερη. Στο τέλος, επέλεξαν να αγοράσουν τον εξοπλισμό από μας.

Αφότου υπογράφηκε το pi, το πρόγραμμα αναστάλη προσωρινά λόγω του επανεντοπισμού εργοστασίων του πελάτη. Στα επόμενα δύο έτη, και τα δύο από μας έχουν διατηρήσει τη στενή επαφή. Το 2020, το νέο εργοστάσιο του πελάτη τακτοποιήθηκε και το πρόγραμμα ήταν έτοιμο να ξαναξεκινήσει, έτσι μας ήρθε σε επαφή με και υπέγραψε αμέσως μια σύμβαση με μας.

Ειλικρινά ελπίζουμε ότι τα νέα προγράμματα των πελατών μας μπορούν να τρέξουν ομαλά, και επιθυμούμε την επιχείρηση των πελατών μας σε έναν υψηλότερου επιπέδου. Θα ήταν τόσο ευτυχές να δημιουργήσει περισσότερη αξία για τους πελάτες μας και να αυξηθεί μαζί με τους.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Hooha και ο πελάτης της Αλγερίας έκαναν μια συνεργασία  0