Μας ελάτε σε επαφή με
Jack Young

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613763134250

WhatsApp : +8613763134250

Ομάδα Hooha στο καλώδιο & το σωλήνα Κίνα 2020

November 9, 2020

Έκθεση: Καλώδιο & σωλήνας Κίνα 2020

 

Ημερομηνία: Τετάρτη, 23 του Σεπτεμβρίου 2020 - που κάθεται, 26 του Σεπτεμβρίου 2020

 

Τόπος συναντήσεως: Νέο διεθνές EXPO κέντρο της Σαγκάη - SNIEC, Σαγκάη, Κίνα

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ομάδα Hooha στο καλώδιο & το σωλήνα Κίνα 2020  0

«Wire&Tube Κίνα το 2020» είναι μια έκθεση διεθνούς εμπορίου του καλωδίου, του καλωδίου, του σωλήνα και των προϊόντων σωλήνων. «Wire&Tube Κίνα το 2020» κρατήθηκε στο νέο διεθνές EXPO κέντρο της Σαγκάη, Σαγκάη, Κίνα από τις 23 ως τις 26 Σεπτεμβρίου 2020.

 

Λόγω της επιδημίας φέτος, πολλοί ξένοι πελάτες δεν θα μπορούσαν να έρθουν στη Σαγκάη να παρευρεθούν σε αυτήν την έκθεση. Μερικοί προμηθευτές καλωδίων και καλωδίων σταμάτησαν επίσης τα σχέδιά τους για τη φετινή συμμετοχή λόγω των covid-19.

 

HOOHA συμμετείχε στην έκθεση όπως έχει προγραμματιστεί, και υιοθέτησε τη μορφή ζωντανής ραδιοφωνικής μετάδοσης, εισήγαγε τα προϊόντα μας σε σημαντικές κοινωνικές πλατφόρμες, ώστε να υπάρξει περισσότερη σε βάθος επικοινωνία με τους νέους και κανονικούς πελάτες μας. Ελπίζουμε ότι μέσω της επίδειξης της δύναμης και των πλεονεκτημάτων μας, μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερους πελάτες να πραγματοποιήσουν το όνειρο καλωδίων τους. Σταθερά πιστεύουμε ότι η επιδημία θα υπερνικηθεί τελικά, και η βιομηχανία καλωδίων θα αναγγείλει μέσα τη νέα σφριγηλή ανάπτυξη.

 

Ευχαριστήστε τους πελάτες από την Ιαπωνία, την Ουκρανία και την Ταϊλάνδη για την αναγνώρισή τους επαγγελματικής τοποθέτησης υπηρεσιών μας κατά τη διάρκεια αυτής της έκθεσης. HOOHA καλωσορίζει τους φίλους από για να επισκεφτεί σε όλο τον κόσμο το θάλαμό μας στην έκθεση, και ανυπομονούμε να γίνουμε ο μακροπρόθεσμος σταθερός συνεργάτης σας για να προωθήσουμε το πρόγραμμα καλωδίων σας για να είστε επιτυχείς.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ομάδα Hooha στο καλώδιο & το σωλήνα Κίνα 2020  1