Μας ελάτε σε επαφή με
Jack Young

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613763134250

WhatsApp : +8613763134250

Σε ακριβώς δύο ημέρες, ο κορεατικός πελάτης ολοκλήρωσε τη δοκιμή μηχανών κουλουριάσματος και τυλίγματος

April 7, 2021

Τον πρώτο μήνα του 2021, Hooha έφθασε σε μια συνεργασία με έναν κορεατικό πελάτη, και ο πελάτης διέταξε αυτόματος την κουλουριάζοντας 1860 και τυλίγοντας μηχανή μας για το μεγάλο οπτικό καλώδιο του πελάτη (διάμετρος 17MM). Ήταν μια καλή έναρξη για το 2021.

 

Εκείνη τη στιγμή, οι κινεζικές νέες διακοπές έτους πλησίαζαν, την ημερομηνία παράδοσης θα καθυστερούσαν. Αλλά ο πελάτης έχει τη μεγάλη εμπιστοσύνη στα προϊόντα μας, μας έδωσε τη μεγάλη εμπιστοσύνη και τακτοποίησε μια προκαταβολή πληρωμής σύμφωνα με 60% του ποσού διαταγής.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σε ακριβώς δύο ημέρες, ο κορεατικός πελάτης ολοκλήρωσε τη δοκιμή μηχανών κουλουριάσματος και τυλίγματος  0

 

Το Μάρτιο, μετά από τον εξοπλισμό ολοκληρώθηκε, ο πελάτης μας που κανονίστηκε για το προσωπικό για να έρθει στο εργοστάσιο να επιθεωρήσει τη μηχανή. Για το μεγάλο οπτικό καλώδιο του πελάτη, ερευνήσαμε για διάφορα εργοστάσια και βρήκαμε τελικά ένα καλώδιο τροφοδοσίας της ίδιας προδιαγραφής για τη δοκιμή της μηχανής, κερδίζοντας κόστος για τον πελάτη. Ο πελάτης ήταν πολύ ικανοποιημένος με την επίδραση συσκευασίας του καλωδίου, τακτοποίησε την πληρωμή ισορροπίας. Συγχρόνως, έχουμε συνεργαστεί με την αποστολέα φορτίου του πελάτη για να τακτοποιήσουμε την κράτηση και την αποστολή.

 

Εξεταστικοί τη μηχανή, πήραμε πολλά βίντεο για να παρουσιάσουμε πελάτες πώς να συνδέσουμε με καλώδιο και να ενεργοποιήσουμε τον εξοπλισμό, και προετοιμάσαμε τα διαγράμματα κυκλώματος και τις οδηγίες λειτουργίας, τα οποία στάλησαν στους πελάτες την ίδια στιγμή που ο εξοπλισμός στάλη. Λόγω αυτού, μετά από τον πελάτη λαμβανόμενο τον εξοπλισμό αρχές Απριλίου, η εγκατάσταση εξοπλισμού και η δοκιμή ολοκληρώθηκαν σε μόνο δύο ημέρες. Εκτός από το επαγγελματικό τεχνικό προσωπικό του πελάτη, τα βίντεο και τα εγχειρίδια που προετοιμάστηκαν από μας επίσης πραγματικά διαδραμάτισαν έναν σημαντικό ρόλο στην καθοδήγηση λειτουργίας. Δεν στείλαμε τους τεχνικούς για την επιτόπια εγκατάσταση και εκπαιδευτικός, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον εξοπλισμό μας κανονικά, ο οποίος βελτιώνει πολύ τη λειτουργούσα αποδοτικότητα του πελάτη και μειώνει τις λειτουργικές δαπάνες.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σε ακριβώς δύο ημέρες, ο κορεατικός πελάτης ολοκλήρωσε τη δοκιμή μηχανών κουλουριάσματος και τυλίγματος  1

 

Οι ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη πελατών και την υποστήριξη, Hooha θα κάνουν καλύτερα και θα παράσχουν στους πελάτες τα καλύτερα προϊόντα και τις υπηρεσίες.